Lessen

Tijdens de lessen van Het Lichtvoetige Paard wordt er niet alleen gereden. Een juiste basis om ruiter en paard in balans te brengen is voor mij door te beginnen met grondwerk en handwerk. Ik maak u bewust van de inbreng van uw eigen lichaam en dus uw lichaamstaal. De oefeningen die ik tijdens de grondwerk u en uw paard wegwijs maak, zullen in een later proces ook rijdend worden opgenomen. Het voordeel van grondwerk is dat wanneer het juist is aangeleerd; er rijdend niet te veel moeite gaat zijn om het aan te leren. Het paard kent de hulpen dan al. Het zal alleen moeten wennen aan het feit dat het nu zonder uw lichaamstaal gaat doen maar meer op de intentie.
Tijdens de les gaat u merken dat ik niet alleen met het paard bezig ben, maar ook met u. Ik zal u kennis laten maken met het communiceren met uw paard, rechtrichten, academische rijkunst en dual aktivierung. Door deze technieken samen te laten vloeien krijgt u een afwisselende les voor body en mind voor mens en paard.

De lessen zijn voor volwassenen en kinderen heel goed te volgen en worden op het eigen niveau gegeven. Lessen van een half uur en een uur zijn mogelijk. Evenals duo-lessen.

Ik geef geen grote groepen tegelijk les omdat voor mij de juiste begeleiding van belang is. Hierbij geef ik uitsluitend mensen met eigen paard of mensen met een lease paard les. Ik geef geen lessen met mijn eigen paarden.

Tarieven

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.