Paard in (revalidatie-) training

Veel eigenaren/ruiters willen graag de training van hun pony/paard laten beleren/trainen/inrijden door iemand die zij als een meer ervaren persoon zien. Ze besteden dan een paard uit en zien hun paard soms niet voor een bepaalde periode. Dat doet Het Lichtvoetige paard niet. Wanneer een paard in training wordt gezet bij Het Lichtvoetige Paard zal er 1 keer per week een les gegeven worden aan de eigenaar samen met het paard. Dit omdat de eigenaar dan dicht bij het groeiproces van het paard wordt gehouden.

In mijn ogen is het van belang dat er samen gegroeid gaat worden. Uiteraard kunt u gewoon uw paard op elk moment komen bezoeken en bij de training er van kijken.
Een training van een paard wordt op het moment bekeken en bepaald. Een vast termijn kan ik dan ook niet geven. Het verschilt per paard hoe lang het gevraagde gaat duren. Uiteraard zal ik er ook eerlijk in zijn wanneer ik een paard niet geschikt vind om met de “opleiding tot rijpaard” te beginnen.

Wanneer het gaat om een revalidatie training zal er gekeken worden naar waarvan moet het dier revalideren en zal er een passende training op volgen. Er zal met de experts die het paard behandeld hebben overlegd worden wat wel/niet kan. Maar ook zal er met de eigenaar besproken worden wat de wensen zijn en het uiteindelijke doel is.

Het Lichtvoetige Paard behoudt zich het recht om een pony/paard af te wijzen voor in training zetten. Deze afwijzing zal ten alle tijden toegelicht worden.

Tarieven zijn op aanvraag. U betaald per maand de training (inclusief stalling van uw paard en ruwvoer)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.