Het ontstaan van Het Lichtvoetige Paard

De naam Het Lichtvoetige Paard is ontstaan nadat ik de instructeurs opleiding bij Marion Alblas ben gaan volgen in het Rechtrichten en Academische Rijkunst waarbij holistisch te werk gaan hoog in het vaandel staat.

In mijn zoektocht naar een juiste naam voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een alles omvattende naam. Een naam die kan staan voor het bewegen van een (gangen-) paard in vrijheid. Een naam die staat voor waar je naar toe kunt trainen met je paard. Een naam die staat voor het vrij kunnen denken door de paardeneigenaar. Zowel voor trainen van een paard, maar ook waar ik nog meer zou voor willen staan in de toekomst. oa Therapeut zijn en verdieping vinden in het een paard een zo fijn mogelijke huisvesting kunnen bieden. Alles staat nl met elkaar in verbinding.

Door mijn eigen ervaring merkte ik dat ik lichter begon te denken. Meer logisch eigenlijk. Alleen om nou Het logische Paard te gaan heten was voor mij nog iets te ver. Daar paarden heel goed “Lichtvoetig” vanuit hunzelf kunnen bewegen, mits ze in balans zijn (mentaal als wel fysiek), ben ik bij Lichtvoetig uitgekomen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.