Over mijzelf

Mijn naam is Kimberly Aalbers – de Groot ik ben geboren in 1982 en ben bij de paarden te vinden sinds ik 8 ben. Op mijn 22ste heb ik mijn eerste paard gekocht. Op mijn 24ste heb ik de man van mijn dromen gevonden, ben ik daar nu 2 prachtige zoons mee rijker en mag ik zijn achternaam dragen sinds 2013. Naast mijn 6 paarden (1 overleden November 2016) heb ik ook nog 2 katten (1 overleden mei 2018) en een hond.

Ik ben ondertussen gegroeid naar instructeur in grondwerk, handwerk en rijden. Daarnaast mag ik mij Cranio Sacraal Therapeut (vanuit Praktijk Natuurlijk van Ilze Merrebach) noemen en kan ik andere methodes zoals guasha en acupressuur in beperkte maten toepassen bij paarden tijdens hun behandeling.

Voor het instructeur zijn heb ik een opleiding gevolgd bij Marion Alblas. Ook heb ik ervaring met Natural Horsemanship, Centered Riding en Dual Aktivierung. Daarnaast door mijn eigen jaren ervaring in de gangenpaarden en “gewone”paarden ook een groot eigen gevoel ontwikkeld qua lichaamstaal.

Voornamelijk door mij kennis te laten maken met Parelli, Klaus Ferdinand Hempfling voor dat ik begon bij Marion, ben ik mij bewust geworden van wat mijn lichaam kan doen met een paard, maar heb ik ook een gezichtsveld gecreëerd voor mijzelf om te kijken naar de kleinste details die mijn paarden laten zien. Nog meer en nog beter naar mijn gevoel luisteren heeft er voor gezorgd dat ik geen dingen doe die ik niet wil doen.

In de afgelopen jaren door verschillende workshops en de opleiding bij Marion is mijn kennis in een sneltreinvaart vergroot.

Elk jaar kijk ik opnieuw naar wat ik wil behalen qua ontwikkeling. Ik zorg er voor dat ik blijf leren door een dag mee te lopen met een specialist,. Ook door workshops, cursussen en opleidingen te volgen blijf ik leren. Daarnaast onderhoud ik het geen wat ik al behaald heb door continue bijscholing te volgen in de vorm van les.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.