Stal Het Lichtvoetige Paard

Welkom op dit deel van de website Het Lichtvoetige Paard

Een pagina gemaakt voor de paardenliefhebber die graag de verder kijkt en open staat voor nieuwe ideeën.

Het gedeelte Stal Het Lichtvoetige Paard gaat je mee nemen in de huisvesting van het paard. Zo ga ik je vertellen over hoe ik over een paddock paradise denk. Wat ik graag wil voor mijn paarden in hun huisvesting, maar ook zal ik je mee nemen in het voortdurend veranderen en aanpassen van de belevingstuin voor de paarden. Uiteraard aangepast op de paarden en hun behoeften.

Augustus 2016 ben ik de huurder geworden van een prachtige locatie in Oenkerk. Alles er op en er aan. Helaas is daar wat ik voor ogen had niet tot zijn recht gekomen en ben ik per 24 februari 2019 met mijn paarden verhuisd naar een andere locatie nabij Drachten.

In Drachten is een klein grondstuk van 4000m2 waar een paddock paradise/belevingstuin voor paarden in aanleg is. De lijnen zijn uitgezet. Nu de komende maanden kijken wat werkt en aangepast moet worden. Hier er wordt ook een buiten ruimte gecreëerd met tafel, stoelen en is er plek voor zadelkasten.

Het geheel ligt op kleine afstand (3,5km) aan verschillende ruiterpaden in de Beetsterzwaagse bossen waardoor het mogelijk is heerlijk buiten te rijden.

Wellicht dat er in de toekomst ook weer een mogelijkheid is tot pensionpaarden houden. Dan zal ook die informatie hier geplaatst worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.